Hem / Nyheter / Vad är ett massageljus

Vad är ett massageljus

Vad är ett massageljus egentligen?

Ibland så är jag ute och säljer på mindre mässor och events. Har ju då förmånen att möta mina kunder öga mot öga.
När jag visar våra massageljus från Klinta så får jag allt från undrande till förlägna blickar som ibland åtföljs av små generade skratt. Det sistnämnda brukar jag svara med glimten i ögat att ja ordet massageljus verkar väcka en del tankar hos en del men främsta egenskapen är att det förutom är ett ljus, luktar gott är att det går att använda som massageolja. Hur man sedan väljer att massera lägger jag ingen värdering i men det funkar bra att bara massera in lite i nagelband och torra fötter i all anspråkslöshet framför tv:n om kvällen. De flesta hittar sin doftfavorit i vårt utbud från Klinta & Co och blir barnsligt förtjusta i ljusen precis som jag.

Jag infogar en länk till Klintas egna informations film om deras massageljus.

För dig som inte har möjlighet att titta på videon så kommer här lite mer fakta om massageljus.
Ljuset består av:

  • Ekologiskt sojavax
  • Certifierad palmolja
  • europeisk rapsolja

Hur gör man då?
Inte bara vackert att titta på utan underbart att använda.
Tänd ljuset och vänta en stund tills en pöl bildas runt veken. Nu kan du doppa ditt finger försiktigt i oljan (55 grader) och massera in i dina nagelband eller armbågar. Det går också bra att hälla ut direkt på huden.