Allt började hösten 2010

En dröm om att ha något eget att bygga något från grunden. Ansvaret men också makten att få bestämma själv. Önskan att få vara sin egen och kanske en dag kunna livnära sig på det. En bekant sade en gång: ”Du kan inte vänta på att du ska få den bästa affärsidén eller uppfinningen ska komma till dig. Börja med något och ta det därifrån.”

Så en dag så kom det sig att mitt liv korsades med återförsäljaren av kroppsskrubb som jag älskar och kunnat köpa lätt i den staden jag bodde tidigare.
Så på ett kick så var företaget skapat (ja lite byråkrati och pappers exercis var det) och jag lade första ordern och hade snart bokat ett första homeparty för de närmast sörjande.

Jag tog in fler kropps produkter dusch, bodylotion tvålar etc. Det köptes in ljus och lyktor. Lagret växte snabbt och det spretade bra. Det går något år och tanken på att skapa en e-handel börjar gro i mitt huvud. Samtidigt märker jag att en av leverantör nischar sig på doftljus.  Beslutar att göra detsamma. Jag vill nischa mig och skapa en online butik för doftljus som komplement till hemförsäljningen. Men hur gör man?

Gibbli startades hösten 2010. Sommaren 2013 var det dags för nästa steg – en e-handelsbutik med ett brett utbud av kvalitetsljus. Det har vart super roligt och lärorikt att arbeta med försäljning av doftljus. Kunskap om dofter och påverkan och fantastiska möten vid inköp på mässor och kundkontakter.
Jag har under hela den här tiden sålt plastglas från Govino men då endast vinglas. Tanken att kunna erbjuda mer ur deras sortiment gjorde att jag beslöt mig att ändra inriktning och nu är vi här som återförsäljare av Govino plastglas.

Govino är USA baserat företag som har återförsäljare runt om i hela världen. 
GO vino go anywhere….

Mitt namn är Åsa Blixberg och jag driver Gibbli i Mariestad.