Drickande blötdjur

Inte bara att vi människor består av vatten. De flesta av oss älskar också att bada i det. Vi behöver också vatten för att överleva.
Vi åker till varmare breddgrader för att kunna njuta av en mer behaglig badtemperatur än vad vår svenska sommar brukar kunna uppbringa.
Vad gör vi mer?
Vi badar i vedeldade tunnor och vi har utomhus SPA och bubbelbad. En del har badkar och några stackare har och vill bara ha en dusch. En del vinterbadar andra bastar och hoppar i tunna med kallt vatten.

Det finns nog bara en sak som vi älskar mer än att bada och det är att dricka något i eller i anslutning till badet. Här bortser vi från duschfolket lite kanske. Svår kombinerat såvida man inte har lock och sugrör till sitt glas.
Vem har inte suttit och läppjat på väl kyld dryck i ett väl uppvärmt bad? Skulle säga att det är mer regel än undantag.

Plastglas

Nu e det ju lite lurt det här med att använda glas i samband med de här miljöerna. Det blir inget bra om man råkar tappa det och få glas skärvor i vatten eller runt där bara fötter och mycket hud är inkluderat. Naturligtvis så finns det ju plastglas men oftast är de väldigt tjocka och en del dessutom på fot som gör det lite spännande att veta om glaset kommer stå ordentligt eller ej.
personligen så kanske jag är lite snobbig men alla drycker vinner inte av att drickas i fel glas så att säga. Glasens utformning för olika drycker är gjorda av en anledning.